Ülilihtne ja kiire riisi-kana pajaroog

Ülilihtne ja kiire riisi-kana pajaroog

Toidu preppimiseks kulub kaua aega? Mitte minu kodus. Minu 4 portsionit lõunasööki valmib samal ajal, kui ma hommikul juukseid föönitan. Ühe karbi haaran tööle kaasa ja ülejäänud 3 lõunat on mureta.

Koostisosad:
225g Bosto Basmati riisi (2 kotti)
400g kanafileed
800g külmutatud juurviljasid (nt 1 pakk Maahärra suvist segu ja 1 pakk aasiapärast segu)
200g šampinjone (mina eelistan konserveeritud)
400g purustatud tomateid või tomatipastat
Broileri maitseaine, sool, paprikamaitseaine

Valmistamine:
Pane keema basmati riis (keeb 10min) ja samal ajal woki panni peal kanafilee. Kui kanafilee on saanud peaaegu valmis, lisa broileri maitseaine ning vala peale tomatipasta/purustatud tomatid. Lisa kohe ka külmutatud juurviljad, et need saaksid hakata tomatipasta sees sulama. Kui juurviljad on valmis saanud, lisa šampinjonid, maitsesta segu soola ja paprikamaitseainega ning selleks ajaks peaks olema ka riis keenud. Lisa kõige viimasena riis ning väikene sorts riisikeeduvett wokpannile ning woilaaaa!
NB! Kui soovid süsivesikute kogust lagetada, siis keeda lihtsalt vähem riisi. Kui soovid muid maitseid proovida, siis asenda riis näiteks täisterapasta või odrakruubiga. Juurviljasegusid on lõpmatu valik – eksperimenteeri!

Jaga kogu kupatus 4 erineva karbi vahel ning naudi!

Sisaldus:
1 portsion
425 kcal
62g süsivesikuid
2g rasva
35g proteiini

 

 



Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga