Oled poelettidelt otsinud seda päris enda maitse järgi tehtud proteiinibatooni, aga pole leidnud. Miks mitte seda siis ise teha? Minule pikalt meisterdada ei meeldi, seega ma jagan teiega lollikindlat retsepti, mis toimib. Tee endale kiirelt ja lihtsalt batoonid ja viska need sügavkülma, kust saad need alati kiirelt kaasa haarata, kui vajadus tekib.
Koostisosad (8 batooni):
1,5 klaasi täisterahelbeid
2 kulpi Olimp maapähklivõi maitselist valgupulbrit
2 spl mandlipiima
1/2 tl soola
1/2 klaasi Olimp mandlivõid
Valmistamine:
Jahvata köögikombainis või blenderis kiirelt täisterahelbed. Jälgi, et helvestele jääks ikkagi tekstuur ja need ei muutuks päris jahuseks. Lisa valgupulber ja sool ning mandlivõi. Sul peaks tekkima nüüd väga paks mass, mida on vaja vedelamaks muuta mandlipiima abil. Lisa lusikas lusika haaval, kuni valmismassist on võimalik batoone voolima hakata. Mina laotasin ühtlaselt massi küpsetusvormi sisse, lasin sellel paar tundi külmikus seista ning lõikasin seejärel 8 batooni. Võid peale sulatada veel šokolaadi või lisada näiteks pähkleid. Ülejäänud batoonid, mis käiku ei läinud viskasin sügavkülma.
Sisaldus:
1 portsion
192 kcal
10g süsivesikuid
11g rasva
12g proteiini