Presenting

Miks su dieedid ei õnnestu?

Kui sa oled väsinud astumast kogu aeg ühte ja samasse ämbrisse ja sul on kõrini sellest lõputust uuesti alustamisest, siis minul on sulle lahendus.

10 Juuli 2022
Sparta Spordiklubi koolitusklass
13:00-15:00 (2h)

Mida sa õpid minu koolitusel?

Ma ei anna sulle järjekordset toitumiskava, mida sa hakkad suure õhinaga 2 nädalat jälgima ja viskad seejärel nurka. Ma õpetan sulle, kuidas sul on võimalik ennast ümber programmeerida, muuta enda elustiili ja jääda endale igavesti kindlaks.

01.

Kõik toitumiskavad töötavad

Absoluutselt kõik toitumiskavad töötavad – iseasi muidugi, kui mõistlikud ja tervislikud nad on, aga nad töötavad! Mis ei tööta, on meie meetodid neid rakendades.

02.

Sa oled see, mida sa kogu aeg teed

Kui sa plaanid ennast kokku võtta ainult lühiajaliselt, siis sa võid parem kohe pilli nurka visata – sa oled juba ette läbi kukkunud.

03.

Sinu keha on SINU loodud

Sinu keha on sinu valikute küsimus. Kui sulle ei meeldi su keha, siis on vaja üle vaadata su valikud, mitte süüdistada keha. Keha on alati TULEMUS!

04.

Ainult SINA saad ennast muuta

Mitte keegi ei tule sind päästma. Imerohtu pole olemas, imelahendusi pole olemas, tegutseda on vaja. Ja tegutseda saad ainult SINA!

05.

Läbi vihkamise lood vihkamist

Kui sa vihkad enda keha, siis sa jääd seda igavesti vihkama ja sinu teekond saab olema üks lõputu kannatus. Sa lõikad alati seda, mida külvad.

06.

Kuidas seda rakendada?

Kuidas teha seekord teisiti? Kuidas seekord õnnestuda? Mis tagab selle, et su teekond oleks lihtne ja tulemus püsiv? Mida teevad õnnestujad teisiti?

Koolitusele on limiteeritud arv kohti

SINA oled enda õnnestumise või ebaedu taga - mitte keegi muu!

Lahendused sinu takistustele on nii lihtsad, et sa üllatud isegi. Ma aitan sul seisakutest läbi murda.

Kaisa Kuusnõmm

Kaisafitness.ee

“Ilusa keha kõige suurem saladus on see, et mingit saladust ei ole. Kõik on ammu teada, kõik lahendused on kandikul ees, aga suurem osa inimesi lihtsalt ei usu, et see kõik võibki nii lihtne olla. Ja siis otsitakse ja otsitakse seda saladust, mis terve aja oli kogu aeg su ees olemas…” 

Kaisa Kuusnõmm

Amy White

Oled sa valmis teada saama, mis sind tegelikult takistanud on?

10.07.2022 /Sparta Spordiklubi koolitusklassis/ 13.00-15.00/ Pilet 50€

Pane ennast valmis – see on sinu viimane algus!